Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) akademisyenlerinin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğinde yer alan “Food Science and Technology International (FSTI)” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Yüksel ve Prof Dr. Mustafa Kıralan ile Umm Al-Qura University akademisyenlerinden Mohamed Fawzy Ramadan tarafından ortaya koyulan “Effect of cold-pressed Nigella sativa seed meal on dough quality and nutritional value of bread" başlıklı çalışma, “Food Science and Technology International” dergisinin Ekim 2023 tarihinde yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

https://doi.org/10.1177/10820132231207904

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü